Вести што го содржат тагот Пелистер

Работник денеска стана Пелистер

Завршија административните процедури. Е. Работник од денеска е Е: Пелистер

Прочитај повеќе

Битолчани одбраа нокаут меч со Вардар!

Е. Работник, одбра да игра против Нексе и Вардар

Прочитај повеќе

Уште денеска се Е. Работник, потоа ќе станат Е. Пелистер

Битолчани ЛШ ќе ја завршат како што ја почнаа

Прочитај повеќе

Се споија битолските екипи, го добивме Еурофарм Пелистер

Официјализирана фузијата на Еурофарм Работник и Пелистер

Прочитај повеќе

ФИЈАСКО: Пелистер прими 50 гола во Србија!

Фијаско на Пелистер во Србија

Прочитај повеќе