Вести што го содржат тагот Пелистер

Каква боја ќе биде Еурофарм Пелистер?

Најавена е сино-бела, навивачите сакаат зелено бела боја на новиот клуб

Прочитај повеќе

Син Пелистер нема да види Чкембари на трибина

На битолските навивачи името, амблемот и клупските бои им се свети и непроменливи

Прочитај повеќе

Како ќе изгледа битолската фузија?

Битолчани се спремаат за фузија, за конечно еден силен заеднички клуб

Прочитај повеќе

Познато име кај противникот на Пелистер

Косовската екипа донесе познат репрезентативец на БиХ

Прочитај повеќе

Харис Плех си замина од Пелистер

Пелистер ќе мора да бара голмани за следната сезона

Прочитај повеќе