Вести што го содржат тагот тегла

Беа Џонсон со семејството создава само една тегла отпад годишно

Преку својата веб-страница и исклучително продаваната книга „Дом без ѓубре“ (Zero Waste Home), која досега е преведена на 14 јазици, Џонсон отпочна глобално движење и неуморно ги инспирира луѓето низ светот да му се спротивстават на непотребниот отпад и така да живеат (по)едноставно

Прочитај повеќе