Вести што го содржат тагот Џеф Голдблум

JURASSIC WORLD 2: Се враќа и Џеф Голдблум

Петтото продолжение од сагата со диносаурусите треба да се појави во јуни 2018. Еден од главните ликови прифати повторно да се појави во филмот

Прочитај повеќе