Вести што го содржат тагот Хорор

CRAWL (2019)

Нови филмови, премиера следната недела

Прочитај повеќе

US (2019, Trailer)

Нова хорор приказна од режисер со Оскар во резимето

Прочитај повеќе

BIRD BOX (2018)

Сандра Булок и Џон Малкович во новиот сф-хорор

Прочитај повеќе

The Haunting of Hill House (TV 2018)

Една од подобрите ТВ Серии во 2018

Прочитај повеќе

INTO THE DARK (TV 2018)

Нова ТВ серија на HULU за која не можеме да дадеме некој посебен суд

Прочитај повеќе