Вести што го содржат тагот Пролет

Пејовиќ го засили Пролет

Пролет ангажираше црногорски репрезентативец

Прочитај повеќе

Ковид бројката во Т. Пролет се искачи на 12

Нови позитивни случаи во скопскиот клуб

Прочитај повеќе

Т. Пролет не се шегува, Астраион без шанса во Скопје

Струмичани потајно се надеваа на ново изненадување, но...

Прочитај повеќе

Бутел со десетка го отвори првенството

Работнички му пружи силен отпор на Бутел, но не одигра цел меч на потребното ниво и запиша пораз повисок отколку што заслужи

Прочитај повеќе

T. Пролет со лесна победа влезе во првенството

Пролет сите дилеми ги реши за едно полувреме

Прочитај повеќе