Вести што го содржат тагот Вакцина

Невакцинираниот Кнор го пропушта ЕП 2022

Германскиот талент нема да игра на ЕП

Прочитај повеќе

E. Пелистер се вакцинираше пред стартот на сезоната

Потег за поздравување на битолскиот клуб

Прочитај повеќе

Бундес лига одбива вакцинација преку ред

Шефот на Бундес лигата смета дека други имаат приоритет при вакцинацијата

Прочитај повеќе