Популарни вести

KОМЕНТАР: Ни треба малку поинаков пристап

Погрешна ли е стратегијата или преголеми и нереални ни се очекувањата?

Прочитај повеќе

Почнува СП: Среќен празник на сите што славите ракомет

Почнува ракометниот мундијал. Македонија оди со нов тим, но исти желби

Прочитај повеќе

Зоран Кастратовиќ: Анализа СП - Бахреин

Анализа на Зоран Кастратовиќ на репрезентацијата на Бахреин, вториот противник на Македонија на СП

Прочитај повеќе

СП Анализа - Исланд: Не се тоа што беа, но...

Македонија и Исланд се кармички поврзани. И на СП Германија ќе играат меѓусебе на се или ништо

Прочитај повеќе

СП Анализа - Јапонија: Кујната на Дагур Сигурдсон

Јапонија реши да направи ракометен тим. Не затоа што многу сакаат ракомет, туку за да бидат достоинствено претставени на ОИ Токио

Прочитај повеќе