Популарни вести

ГРЕГОР ЛИСЕЦ: Mенталитет, добар систем и врвна школа

Нашиот нов колумнист ќе се обиде да ви објасни каква е формулата по која во Словенија се произведуваат играчи

Прочитај повеќе

По кој пат ќе тргне Вардар откако солзите ќе пресушат?

Вардар не успеа да го освои пехарот од ЛШ пред да се распадне скапиот состав. Солзите ќе пресушат, емоциите ќе стивнат... А потоа, што?

Прочитај повеќе

Зошто во Македонија не се произведуваат играчи?

Македонија има систем, академија, школи, поддршка од федерацијата... но нема финален продукт

Прочитај повеќе

Дали е спасот во „Б“ репрезентација?

Норвешка одново го измисли, а Франција и Шведска го прифатија концептот „Б“ репрезентација

Прочитај повеќе

Мала школа за судење (70 видео клипови)

ЕХФ објави видео материјал што сите што знаат да судат, посебно од трибина или фотелја, треба да го погледнат

Прочитај повеќе