Популарни вести

ИХФ го откажа изборот на играч на годината!

ИХФ годинава нема да избира најдобар играч

Прочитај повеќе

ГРЕГОР ЛИСЕЦ: Mенталитет, добар систем и врвна школа

Нашиот нов колумнист ќе се обиде да ви објасни каква е формулата по која во Словенија се произведуваат играчи

Прочитај повеќе

По кој пат ќе тргне Вардар откако солзите ќе пресушат?

Вардар не успеа да го освои пехарот од ЛШ пред да се распадне скапиот состав. Солзите ќе пресушат, емоциите ќе стивнат... А потоа, што?

Прочитај повеќе

Зошто во Македонија не се произведуваат играчи?

Македонија има систем, академија, школи, поддршка од федерацијата... но нема финален продукт

Прочитај повеќе

Дали е спасот во „Б“ репрезентација?

Норвешка одново го измисли, а Франција и Шведска го прифатија концептот „Б“ репрезентација

Прочитај повеќе