Нови вести

Талески: Лоши бевме, но имајте трпение

Македонскиот репрезентативец отворено по вчерашниот пораз на репрезентацијата од Шведска

Прочитај повеќе

Салата во Чехов ќе се вика „Владимир Максимов“

По „Хасан Мустафа “ во Каиро, уште една сала ќе носи име на позната ракометена личност

Прочитај повеќе

Денеска Начевски и Николов на терен

Македонија денеска нема да игра, но македонските судии ќе бидат на терен

Прочитај повеќе

Висок пораз на Македонија, не бевме зрели за Шведска

Висок пораз на Македонија на премиерата на СП

Прочитај повеќе

Македонија на минус пет на полувреме

Македонија пружа борба, но Шведска игра подобро

Прочитај повеќе