Нови вести

Актуелно

Карабатиќ го пропушта Келн!

Тренерот на ПСЖ денеска објави дека Лука Карабатиќ нема да биде дел од Ф4, Лук Абало и Беноа Конку би требало да бидат

Прочитај повеќе

С. Рафаел (ќе) го круниса ПСЖ

Монпеље го загуби клучниот натпревар за шампионска титула во првенството на Франција. Сега ПСЖ е пред промоција

Прочитај повеќе

Пола Ангола доаѓа во Европа

Репрезентативките на Ангола, масовно почнаа да доаѓаат во Европа

Прочитај повеќе

Карабатиќ по четврта титула, со четири различни клуба

Францускиот бек ќе се обиде да постави необичен рекорд

Прочитај повеќе

Германија ќе го рециклира сопствениот отпад

Што да се прави со отпадот откако Кина го запре речиси сиот увоз на отпад ?

Прочитај повеќе