Вести од Занимливости

БЛИЦ ВИДЕО: Денот кога Вујо ја запозна „Автокоманда“

Првото гостување на Веселин Вујовиќ во „Автокоманда“

Прочитај повеќе

Екс вардарка спремна за нов меч

Завршува одморот, наскоро ќе истрча на нов терен

Прочитај повеќе

БЛИЦ ВИДЕО: Кога во тимот го имаш Тјери Омејер

Да се потсетиме како излгеда екипа кога Тјери Омејер е расположен на голот

Прочитај повеќе

БЛИЦ ВИДЕО: Ракометна магија од Хансен, Гензајмер...

Компилација од селектирани моменти во кои доминираат Микел Хансен и Уве Гензајмер

Прочитај повеќе

БЛИЦ ВИДЕО: Нот гуд мајсторе, ви плеј ко к...ц

Посмешно нешто денеска нема да видите

Прочитај повеќе