Вести од Занимливости

И Нигерија си има Криштопанс и Скубе

Највисокиот и најнискиот играч на Јуниорското СП се од Нигерија. Разликата меѓу нив е 60 см!

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Хрватите ги најавија како - Србија!

Гаф на спикерот на Светското првенство во Шпанија до 21година

Прочитај повеќе

ВИДЕО: САД им продаде финта на Словенците

САД покажаа дека почнале да учат ракомет

Прочитај повеќе

Бранеше за Кил, Шведска, Портланд, заврши во Конго

Некогашниот миленик на шведската публика има нова репрезентација

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Како Кореја ги збудале Швеѓаните

Вреди да се гледа 100 пати

Прочитај повеќе