Вести од Занимливости

Кој е најпопуларен ракометар на светот?

Само еден играч ја има поминато границата од 1.000.000 следбеници на ФБ

Прочитај повеќе

ХОЛАНДИЈА: Летечкиот Стеинс и сменетиот чип

Со кого ќе си имаме работа на СП 2023 - Холандија

Прочитај повеќе

КАРМА: Македонија пак против нови селектори

Против кого ќе играме на Светското првенство во Полска и Шведска

Прочитај повеќе

АПЛИКАЦИЈА: Научете ги до детал новите правила

ИХФ објави апликација со детално објаснување на новите правила

Прочитај повеќе

Што се случи со моќната Куба?

И порано и сега имаат ракометари од светска класа. Но, загубија и од Мексико

Прочитај повеќе