Вести од Занимливости

Салата во Чехов ќе се вика „Владимир Максимов“

По „Хасан Мустафа “ во Каиро, уште една сала ќе носи име на позната ракометена личност

Прочитај повеќе

СП ќе се игра во сала „Хасан Мустафа“

Огромна чест за претседателот на ИХФ во родниот Египет

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Лишчевиќ ги предизвика, Хрватките одговорија

Како Хрватките одговорија на предизвикот на Лишчевиќ

Прочитај повеќе

Легендата добива улица со свое име во Франција

Авенија Џексон Ричардсон?

Прочитај повеќе

Данките како холограми гостуваат во студио

Данската ракометарка го испрати својот лик на гостување во студио

Прочитај повеќе