Вести од Занимливости

Николај Орис доби клупа со пиво

Симпатичен подарок доби бекот на репрезентацијата на Данска

Прочитај повеќе

ФОТО: Како се станува шампион?

Кога игра Данска, ракометот изгледа како најлесна игра. Но...

Прочитај повеќе

Борбени авиони ги дочекаа Данците

Голема чест за данскиот тим

Прочитај повеќе

Данска ја доби битката за „Брон“

Мостот до завршувањето на финалето беше во боите на знамињата на Данска и Шведска.

Прочитај повеќе

Салата во Чехов ќе се вика „Владимир Максимов“

По „Хасан Мустафа “ во Каиро, уште една сала ќе носи име на позната ракометена личност

Прочитај повеќе