Вести од Ракомет Микс

Актуелно

Виена го одложи Кадетскиот ЕХФ Шампионат во Македонија

ЕХФ Шампионатот што требаше да се одржи во Македонија во јануари е презакажан за во август

Прочитај повеќе

Мешков Брест доброволно во карантин

Белорусите ја користат паузата за да се заштитат и рехабилитираат

Прочитај повеќе

Норвешка (пак) се откажува од ЕП 2020?

Норвешка повторно размислува за отказ на ЕП 2020

Прочитај повеќе

Во опасност ли се квалификациите за ЕП 2022?

Германските клубови допрва ќе решаваат дали ќе ги ослободат своите странски засилувања за Квалификациите за ЕП 2022

Прочитај повеќе

Нишки „Чаир“ повторно Ковид болница

Нишката сала повторно ќе биде болница

Прочитај повеќе