Вести од Планета ракомет

Капитална инвестиција на Крим

Исклучувањето на руските екипи од ЛШ, направи големи промени во женската Лига на шампиони. Навидум се е регуларно, но...

Прочитај повеќе

Крај на сезоната за Генсхајмер

Германската легенда место топка - патерици во рацете

Прочитај повеќе

ВЕСТИ: Топ тренер за Табоада, Перковац заминува...

Топ 5 вести од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Пачковски ќе игра во ЛШ, смеат ли и Скубе и другите?

Келце го врати назад од Мешков Брест својот играч Павел Пачковски и го пријави за настап во Лигата на шампионите

Прочитај повеќе

Микел Хансен ограбен, штета од 60.000 евра

Крадци преправени како работници го олесниле данскиот играч

Прочитај повеќе