Вести од Ракомет

Актуелно

(ГАЛЕРИЈА): Тренерска инвазија на Охрид

Над 120 тренери се на семинар во Охрид каде што бираат претседател на ЗРТМ и добиваат лиценци за следната сезона

Прочитај повеќе

Брестовац направи и трета замена

Селекторот на Македонија смени тројца ракометари за дуелот со Грција

Прочитај повеќе

Се бистри водата околу составот во Струмица

Денеска ќе биде направена последната замена пред дуелот со Грција

Прочитај повеќе

ЗДРУЖЕНИЕ НА ТРЕНЕРИ: Втор мандат за Стрезовски

Изборно собрание, семинар и лиценцирање на тренери за следната сезона

Прочитај повеќе

Лeфковски си замина од Бугојно

По една сезона мината во Бугојно, време е за поголем предизвик

Прочитај повеќе