Вести од Спорт

Горбок: Вардар, Ти Благодарам

Сергеј Горбок се поздрави со Вардар

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Не се договори со Металург, но се договори со Ла Риоха

Трансфер берзата работи со полна пареа во време на корона

Прочитај повеќе

КОМЕНТАР: Ќе имаме Супер лига со 16 клуба, добро или лошо?

Следната сезона ќе имаме Супер лига со 14+2 клуба. Дали е тоа добар модел и што е всушност добар модел за во Македонија?

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНО: Нема шампион, проширена Супер лига...

УО на РФМ дененска одржа онлајн состанок

Прочитај повеќе

Вардар во ЛШ, Е. Пелистер, Металург и Бутел во ЛЕ

Ќе сметаат резултатите од минатата сезона. УО на РФМ ги одреди местата за излез во Европа.

Прочитај повеќе