Вести од Трансфери

Долгорочно ја смени Битола со Брест

Играше три години во Битола, сега ужива во Белорусија

Прочитај повеќе

Срдановиќ го продолжи договорот со Вардар

Српското крило останува во Вардар до 2026

Прочитај повеќе

Барса го задржа тренерот

Нов договор за Антонио Карлос Ортега

Прочитај повеќе

Војводина го купува бисерот создаден во Металург

Војводина се договорила со словенечкиот клуб за трансфер

Прочитај повеќе

Нов клуб за „вардарецот“ Дизингер, ќе го гаси фенерот во Унгарија

Унгарскиот клуб спас бара во германскиот ракометар

Прочитај повеќе