Вести од Трансфери

ТОП ВЕСТИ: „Но Дил“ за екс вардарец, Македонија го прослави и „продаде“ во Нексе...

Селектирани вести, занимливости и трансфери

Прочитај повеќе

Се разделија Кокшаров и Ростов Дон

Поранешниот директор и тренер на Вардар смени уште еден клуб

Прочитај повеќе

Топ вести: Го чуваат Питлик од прегревање, Турците со вонредни мерки, трансфери...

Селектирани вести, занимливости последни трансфери

Прочитај повеќе

Анди Шмит станува селектор, ама догодина

Швајцарската легенда веќе доби нова работа

Прочитај повеќе

Е. Пелистер купува српски бек, уште еден лев бек

Се окрупнува битолската екипа

Прочитај повеќе