Вести од Трансфери

Актуелно

Холандија одбра светско име за селектор

Противникот на Македонија назначи познато име за селектор

Прочитај повеќе

Јан Питлик го замени Динар на селекторското место

Некогашниот дански селектор ја прекина пензијата

Прочитај повеќе

Има 41, а потпиша нов договор со топ екипа

Шведскиот ас нема намера да запре, ќе игра најмалку уште една година

Прочитај повеќе

Мвумби има нов клуб

Готје Мвумби претешкиот пивот на Конго менува средина

Прочитај повеќе

Луцерн донесе и хрватско засилување

Швајцарија добива нов тим кандидат за титула

Прочитај повеќе