Вести од Филм

Актуелно

La Ragazza Nella Nebbia (2017)

Европски трилер според романот на позnатиот италијански писател Donato Carrisi кој воедно е и режисер на филмот

Прочитај повеќе

Looking glass (2017)

Трилер што можеби ќе ви се види добар. Можеби

Прочитај повеќе

BRAVEN (2017)

Акционен трилер што нема да згрешите ако го гледате, нема да згрешите и ако не го гледате

Прочитај повеќе

Murder On The Orient Express (2017)

Делата на Агата Кристи сега изгледаат сосема поинаку и многу подобро

Прочитај повеќе

Diverge (2017)

Човек што преживеал Апокалипса што го уништила светот, се буди во паралелен свет каде што се уште не почнала катастрофата ...

Прочитај повеќе