Вести од месец Август, 2022

ПСЖ веќе не е најбогатиот клуб

Буџетот на францускиот клуб е намален за речиси 30 %

Прочитај повеќе

РК Алкалоид донираше компјутери во училиште

Хуманитарна акција на новиот суперлигаш

Прочитај повеќе

Чипурин ја испофали македонската кујна

Франција се фали со гастрономијата, но е инфериорна за Македонија

Прочитај повеќе

Мали шанси Сагосен да игра против Македонија

Сандер Сагосен се спасил од голема белја со втората операција

Прочитај повеќе

Ѕвездата од Скопје си доби нов договор

Икаст н дозволи друг да профитира од нивната работа

Прочитај повеќе