Вести од месец Јуни, 2020

Хрватска доби ЕХФ ЕУРО, Португалија старо-нов претседател...

Кратки вести од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Се понуди ли ПИК Сегед за учество во СЕХА?!

Се понуди ли јавно Пик Сегед за учество во СЕХА Гаспром?

Прочитај повеќе

САД не е ветена (ракометна) земја

По четири месеци менаџирање, се враќа назад во Европа

Прочитај повеќе

Се откажа на два пехара до рекорд

Капитенот на Барса беше на чекор да постигне рекорд што нема брзо да биде срушен

Прочитај повеќе

НОРВЕШКА МАТЕМАТИКА: ЕП 2020 во еден град?

Ако не смее да се игра со гледачи, не е битно каде ќе се игра

Прочитај повеќе