Вести од месец Maj, 2020

ТРАНСФЕРИ: Купуваше Тиквеш, тренери се менуваат во Романија, Полска...

Краток преглед на последните трансфери и најави за трансфери

Прочитај повеќе

Помладиот Таста е нов тренер на Прилеп

Познато име ќе дебитира како тренер во Прилеп

Прочитај повеќе

Ц. Гора се пишмани, прогласи шампион

Поништена одлуката да се поништи сезоната

Прочитај повеќе

Охрид ќе аплицира за Лига Европа

Охриѓани ќе се пријават за учество во Лига Европа

Прочитај повеќе

Абало потпиша за клуб од Норвешка

Француското крило следната сезона ќе игра во Норвешка

Прочитај повеќе