Вести од месец Јули, 2019

ФОТО: Вардар си го разубаве автобусот

Нов имиџ на вардаровиот автобус

Прочитај повеќе

Токио 2020: Медалите се од рециклирани мобилни телефони

Повеќе од 6.000.000 мобилни телефони се употребени за изработката на медалите за ОИ

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Димитриевски против камионска гума

Дарко Димитриевски ги почна подготовките во Сантандер. Нема многу егзотика, но има камионски гуми

Прочитај повеќе

Исланд доаѓа со Трастарсон во Скопје

Најдобриот исландски играч доаѓа на СП во Македонија

Прочитај повеќе

Син Пелистер нема да види Чкембари на трибина

На битолските навивачи името, амблемот и клупските бои им се свети и непроменливи

Прочитај повеќе