Вести од месец Јануари, 2019

Шведска не и даде на Хрватска воздух да земе

Петтото место и условно кажано полесни олимписки квалификации за репрезентацијата на Шведска

Прочитај повеќе

Шпанија во игра за ОИ Токио

Шпанија го освои седмото место на СП

Прочитај повеќе

Добри вести за женскиот ракомет: Се проширува ЕП

Состанок на ИК на Европската ракометна федерација

Прочитај повеќе

Шведска и Хрватска за петто место, не е сеедно

Хрватска и Шведска играат за петто место. Не прв поглед небитен меч, но има и скриена агенда

Прочитај повеќе

И десетто место носи кон Токио

Ова првенство беше идеална шанса да се направи чекор кон ОИ Токио

Прочитај повеќе