Вести од месец Ноември, 2019

Што се случи со балканските центри?

Балканските ракометни центри се пред колапс, екипите што треба да произведат играчи, не можат да минат ниту едно коло во Европа

Прочитај повеќе

Порто плати сметка, Мотор му помогона на Вардар

Запрен налетот на Португалците, Вардар има шанса да ги мине на табелата

Прочитај повеќе

Металург го смири Пролет

Скопскио ривал по освоениот бод, сакаше и три

Прочитај повеќе

Порто со 11 играчи во Украина!

Португалците ќе имаат само девет играчи во поле

Прочитај повеќе

ВАРДАР: Влез во сала со пластична картичка или билет

Вардар ги информира своите гледачи

Прочитај повеќе