Вести од месец Ноември, 2019

Актуелно

Петар Aнгелов раскина со Ратинген

Петар Ангелов и Ратинген ја завршија соработката

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Стој, не пипај!

Среќа судијата беше блиску

Прочитај повеќе

Спремна е топката без лепак

Следното лето ќе видиме топка без лепак

Прочитај повеќе

Мешков им продолжи договори на тројца играчи

Белорусите почнаа да составуваат тим за следната сезона

Прочитај повеќе

Три месеци суспензија за војнички поздрав

Грците не трпат многу, веднаш го решија проблемот

Прочитај повеќе