Вести од месец Јуни, 2018

Германците среќни: Доаѓаат Македонците

Во Минхен ќе биде најефтино да се следи СП. Во Данска, цените помножени со два

Прочитај повеќе

Пелистер се засили со Кобетиќ

Хрватот од Охрид се сели во Битола

Прочитај повеќе

Сташ Скубе си замина од Сегед

Не Житњиков, туку Скуба стана жртва на доаѓањето на Бомбач

Прочитај повеќе

Дамите останаа осми на ЕХФ ранкингот

Нема промена на позицијата, Македонија и натаму на осмо место во женска клупска конкуренција

Прочитај повеќе

Македонија седма на клупскиот ранкинг

Македонија и натаму е на седмото место на вкупниот клупски ранкинг во Европа

Прочитај повеќе