Вести од месец Април, 2018

Романија остана без уште еден играч!

Се повреди еден од организаторите на играта на репрезентацијата на Романија

Прочитај повеќе

Карабатиќ неизвесен за Келн

Фрактура на метакарпална коска на шутерската рака

Прочитај повеќе

Угалде си оди од Веспрем

Манасков и Штрлек станаа пресилна конкуренција за Шпанецот

Прочитај повеќе

„Пакомак“ ќе донира мрежа за собирање пластика од Треска и Козјак

Загадувањето на водите е предизвикано од од пластичен отпад што надоаѓа од водите на реката Треска, а кои се вливаат во езерото од општината Кичево и Пласница

Прочитај повеќе

Се распаѓа ракометот во Бразил

Бразил остана без спонзор, играчите бараат оставка пред да биде предоцна

Прочитај повеќе