Вести од месец Април, 2018

Ентрериос до крај верен на Барса

Ќе заокружи десет години во дресот на Барселона

Прочитај повеќе

Да заборавиме се и да победиме во Скопје

СТОИЛОВ: Ништо не е важно, освен победа во недела над Кил

Прочитај повеќе

Реинкајнд во Кил следната сезона

Норвежанецот доаѓа во Кил, а најверојатно ќе си оди Марко Вујин

Прочитај повеќе

Заврши сезоната за Јоханес Битер

Денеска ќе биде опериран

Прочитај повеќе

Раул Сантос си оди од Кил

Раул Сантос беше најслабата карика

Прочитај повеќе