Вести од месец Март, 2018

Пелистер доби нов тренер

Нов тренер за ракометниот клуб од Битола

Прочитај повеќе

Нов договор или крај за Македонците во Романија?

„Ќе станеме како Бугарија“ - критикуваат противниците на одлуката да се променат правилата за странски играчи во Романија

Прочитај повеќе

Ѓер си одбра нов тренер

Фановите на Ѓер нема да бидат имперсионирани, посебно тие кои чекаа врвно тренерско име

Прочитај повеќе

Велика Британија ќе враќа пари за секое рециклирано шише

Маркетите во Велика Британија ќе им враќаат мала сума на пари на своите клиенти кои ќе донесат пластична, стаклена или метална (лименки) амбалажа за пијалоци наменета за рециклирање.

Прочитај повеќе

ЛШ: Олсон го напаѓа Гензајмер

Маркус Олсон сериозно му се доближи на Уве Гензајмер на листата на стрелци

Прочитај повеќе