Вести од месец Февруари, 2018

Кузманоски го засили Еурофарм Работник

Горан Кузманоски пролетва ќе го носи дресот на Еурофарм Работник

Прочитај повеќе

На последните 30 секунди им треба помош и промоција

Правилото за последните 30 секунди ќе треба добро да се дефинира и промовира

Прочитај повеќе

Мисовски повторно ќе брани за Металург

Металург го пријави поранешниот репрезентативец. Ако затреба, ќе застане на гол

Прочитај повеќе

Унгарците изедоа ќотек во Црна Гора

ФТЦ во Подгорица доведе 150 навивачи. Добар дел од нив изедоа ќотек од домашните фанови

Прочитај повеќе

The Cloverfield Paradox (2017)

СФ филм за љубителите на Alien, The Thing...

Прочитај повеќе