Вести од месец Јануари, 2018

Црвени налепници за колите што загадуваат

Возилата врз основа на тоа кој ЕУРО стандард го исполнуваат, ќе можат да добијат црвена, портокалова или зелена налепница.

Прочитај повеќе

Ивана Саздовски ја прекинува кариерата

Ивана Саздовски ја прекинува кариерта на неодредено време. Следнава година ќе има нов многу поголем и поубав предизвик

Прочитај повеќе

Лино: Дали ќе се вратам, зависи од газдата

Лино Червар по се изгледа завршува со Хрватска, а дали ќе заврши и со Металург и воопшто со ракометот, ќе видиме

Прочитај повеќе

Jumanji (2017)

Ако како дете сте го гледале првиот, никако не го пропуштајте вториот дел

Прочитај повеќе

Хансен казнет 4000 евра

Данскиот ас направил инцидент на полувремето од полуфиналето

Прочитај повеќе