Вести од месец Декември, 2018

Шипжак вели дека Вардар го бара

Полскиот пивот си оди од Барса, а една од опциите за продолжување на кариерата е Вардар

Прочитај повеќе

Степанчиќ си оди, Криштопанс чекор поблиску до ПСЖ

Хрватскиот ас си оди од ПСЖ и му отвора врата на Даинис Криштопанс од Вардар

Прочитај повеќе

ВЕСТИ: Белгија го изненади Бебешко, Катар победи со чудно судење...

Бидете во тек со најновите ракометни настани. Дневна доза на ракометни вести

Прочитај повеќе

Микел Хансен седи на трње

Микел Хансен чека повик што ќе го оддалечи од репрезентацијата

Прочитај повеќе

Сигурдсон ја „скоцкал“ Јапонија

Јапонија и зададе неочекувано многу проблеми на селекцијата на Полска

Прочитај повеќе