Вести од месец Октомври, 2018

ЕП 2020: Прво коло - резултати и стрелци, второ коло - парови

Погледнете ги комплетните резултати и најдобрите стрелци од првото и паровите за второто коло од квалификациите за ЕП 2020

Прочитај повеќе

Пешевски: Ќе се паметат бодовите

Натпреварот со Турција, треба веднаш да биде архивиран и да се мисли на следниот меч

Прочитај повеќе

Парите ќе бидат вратени на гледачите што не влегоа во салата

Голем број гледачи со купени билети, вчера не можеа да влезат во преполната сала во Битола

Прочитај повеќе

Кон ЕП 2020 тргнавме со победа

Македонија ја совлада Турција во првото коло од квалификациите за ЕП 2020

Прочитај повеќе

Турците не знаат што ги чека

Салата „Боро Чурлевски“ е полна на еден час пред натпреварот

Прочитај повеќе