Вести од месец Октомври, 2018

The Haunting of Hill House (TV 2018)

Една од подобрите ТВ Серии во 2018

Прочитај повеќе

Фаворитите паднаа на теме

Македонија не е единствената во вагонот наречен „разочарување“

Прочитај повеќе

Без ознаки, без инциденти

На дресовите и на тренинг маичките не пишуваше ни Македонија, ни Грција ниту пак имаше политички испровцирани инциденти

Прочитај повеќе

Ги претворивме Грците во Карабатиќи

Машката репрезентација вчера доби жешка шлаканица, се надеваме освестувачка

Прочитај повеќе

Раул: Бевме катастрофа

Селекторот не е задоволен, но не даде ни конкретно објаснување зошто играме лошо

Прочитај повеќе