Вести од месец Август, 2017

Прв пехар и за Костески

Екипата на Селкаспор за која игра Никола Костески е победник на меморијалниот турнир во Измир

Прочитај повеќе

Келце победува без Душебаев

Келце ја совлада Висла и најави нова доминација во полскиот шампионат

Прочитај повеќе

Пелистер го освои турнирот во Прилеп

Пелистер е победник на третиот меморијален турнир што се одржа во Прилеп

Прочитај повеќе

Rememory (2017)

Peter Dinklage знае да глуми и надвор од Game of Thrones. Филм што веројатно треба да го гледате

Прочитај повеќе

Шариќ стои меѓу Вардар и чекот од 150.000 долари

Вардар утре ќе игра за бонус од 150.000 долари. Противник ќе му биде екипа од Катар

Прочитај повеќе