Вести од месец Maj, 2017

На Полска и откажаа и Јурецки и Јуркиевич

Новиот полски селектор е на големи маки. Му откажаа речиси сите ѕвезди

Прочитај повеќе

Вујачиќ си оди од Пелистер

Пелистер останува без десниот бек Ристо Вујачиќ. Тој е новиот ракометар на Рибница

Прочитај повеќе

Чешка доаѓа комплетна во Скопје

Единственото звучно име кое не се споменува во чешкиот состав е Филип Јиха. Се враќаат повредените Андреј Здрахала и Јан Ланда

Прочитај повеќе

Георгиевска останува во Фехервар

Македонската репрезентативка ја подолжи верноста кон унгарскиот клуб

Прочитај повеќе

Нелоски побара исписница од Металург

Втор играч од најнадежното македонско трио побара дозвола да си замине од „Автокоманда“. Марко Нелоски побара исписница и следната сезона најверојатно ќе ја игра во друга екипа

Прочитај повеќе