Вести од месец Декември, 2017

Две ѕвезди си одат од Битенхајм

Еден од следните противници на Вардар ќе биде на големи маки во Лигата на шампионите

Прочитај повеќе

Божо Ангелиќ би можел во Шарт

Ланскиот победник на струшкиот турнир е можна дестинација на плејмејкерот на Металург

Прочитај повеќе

Играчите почнаа да заминуваат од Прилеп

Три играчи на Прилеп веќе имаат добиено исписница и ќе се преселат, најверојатно во Охрид

Прочитај повеќе

Bright (2017)

Вил Смит во нова СФ акција. Добро одработен филм, како за празници да се разбие малку време

Прочитај повеќе

Арсиќ и Спортинг, сега или ...

Приказната која се „врти“ од почетокот на сезоната е дека Дарко Арсиќ би можел да се пресели во Спортинг. Сега таа приказна треба да добие епилог

Прочитај повеќе