Вести од месец Декември, 2017

2018 Нека биде поинаков предизвик

Годината што изминува ќе остане запишана со златни букви во ракометната историја, од годината што доаѓа очекуваме нови големи работи

Прочитај повеќе

The Shape of Water (2017)

ПрепораKA да се изгледа овој филм не е само 8.2 рејтинг на ИМДБ. Ова е филм што треба да се гледа

Прочитај повеќе

Тунис и Емирати се скараа поради женски судии

Емирати (ОАЕ) ги откажаа двата натпревара со Тунис, поради тоа што требаше да судат женски судии

Прочитај повеќе

Кокшаров и Дејвис не знаат за пораз

Зборнаја нема пораз под водство на новиот селектор

Прочитај повеќе

Филип Јиха на клупата на Кил

Се враќа Јиха, си заминува Рене Тофт Хансен, продолжуваат Нилсон и Екберг

Прочитај повеќе