Вести од месец Ноември, 2017

Ангола ослабена на СП

Репрезентацијата на Ангола нема да може да смета на услугите на својот прв чувар на мрежата

Прочитај повеќе

1500 евра за фотките на Нора Морк

Првата казна за објавените фотографии на Нора Морк е 1500 евра

Прочитај повеќе

Јуниорите нема да патуваат во Лисабон

Металург во Португалија ќе патува со проверени сили, јуниорите ќе останат во Скопје да му помогнат на Металург 2

Прочитај повеќе

Лакрабер си оди од Вардар во Флери

Александра Лакрабер на крајот на сезоната си оди од Вардар и се сели во тимот на Флери Лоар

Прочитај повеќе

ШТЕРБИК: Не можев да го одбијам Веспрем

Арпад Штербик во интервју за сајтот на Веспрем, потврди дека од први јули се враќа во Унгарија

Прочитај повеќе