Вести од месец Октомври, 2017

Работник си најде замена за Мајнов

Своевремено му нуделе државјанство на Исланд

Прочитај повеќе

Кежиќ си оди од Охрид

Хрватот добил исписница

Прочитај повеќе

Црномуреста Бугарка ќе игра за Словенија

Родена е во Грција, мајка и е Бугарка, татко и е од Нигерија. Ќе игра за Словенија

Прочитај повеќе

СЛУЧАЈ МИРКУЛОВСКИ: ЕХФ се прогласи ненадлежен

Виена се прогласи за ненадлежна за решавање на спорот меѓу Миркуловски и Металург

Прочитај повеќе

Германија се откажа од ЕП 2022

Германија им откажа дружба на Данска и Швајцарија

Прочитај повеќе