Звездени тимови со спектакл ќе го испратат Гисласон

Кил веќе продаде 8.000 билети за ревијалниот натпревар

Прочитај повеќе

Келце ќе потроши меѓу 6.5 и 22 милиона евра за сала

Келце ќе добие нова сала, но нема да мине ефтино

Прочитај повеќе

Договор на 39 години за ѕвездата на Кометал

Некогаш најпопуларната ракометарка во Македонија е се уште активна и доби нов договор

Прочитај повеќе

Келце се поднови со 28 БМВ возила

Новиот спонзор на Келце се покажа дарежлив

Прочитај повеќе

Словенечки репрезентативец се спаси од затвор

Крадел пари од сметки на коминтенти

Прочитај повеќе