Идеалниот тим на Франција без Лазаров, Хансен, Карабатиќ...

Франуските фанови избраа некои (старо) нови ѕвезди

Прочитај повеќе

Првата титула стана полнолетна

Шампионската титула на Кометал Ѓ,. Петров, денеска полни 18 години

Прочитај повеќе

Горбок: Вардар, Ти Благодарам

Сергеј Горбок се поздрави со Вардар

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Не се договори со Металург, но се договори со Ла Риоха

Трансфер берзата работи со полна пареа во време на корона

Прочитај повеќе

КОМЕНТАР: Ќе имаме Супер лига со 16 клуба, добро или лошо?

Следната сезона ќе имаме Супер лига со 14+2 клуба. Дали е тоа добар модел и што е всушност добар модел за во Македонија?

Прочитај повеќе