Дамите утре добиваат противници за СП

Женската репрезентација од прв шешир ги чека противниците за СП Шпанија 2021

Прочитај повеќе

ЕЛВЕРУМ: Кој дојде, кој замина, кој остана...

Како изгледаат во моментов противниците на Вардар во ЛШ

Прочитај повеќе

ПОРТО: Кој дојде, кој замина, кој остана...

Како во моментов изгледаат противниците на Вардар во ЛШ

Прочитај повеќе

МЕШКОВ БРЕСТ: Кој дојде, кој замина, кој остана...

Како изгледаат во моментов противниците на Вардар за ЛШ

Прочитај повеќе

ПИК СЕГЕД: Кој дојде, кој замина, кој остана...

Како во моментов изгледаат екипите со кои Вардар ќе игра во Лигата на шампионите

Прочитај повеќе